Xoriguer Gin Mahón 5 cl.

29,00 kr.

Xoriguer Gin Mahón er en lækker spansk gin, som har en officiel geografisk beskyttet betegnelse, nemlig Gin de Mahón.

Gin Xoriguer er destilleret på vin fremfor korn, som oftest bliver benyttet til destillering af gin. Enebærrene er håndplukket fra Catalonien, og giver ginnen en udsøgt floral smag, med hint af citrus, krydret peber og udtalt enebær.

Botanicals: 

Kun håndplukkede enebær fra Catalonien

5 cl. 38 %

Specifikationer

Xoriguer Gin Mahón (udtales ’sho-ri-gaer’) stammer fra den spanske ø Menorca, og er en af de få gins i verden, som har en officiel geografisk beskyttet betegnelse, Gin de Mahón.

På Menorca har familien destilleret gin siden starten af 1700-tallet og laver stadig destillering af deres gin efter 200 år gamle traditionelle ’copper stills’ til efter de originale opskrifter.

Ginnen er af høj kvalitet, og som noget ekstra specielt, så destilleres Gin Xoriguer på vin i stedet for korn, som oftest bliver benyttet til destillering af gin. Herudover anvendes håndplukkede enebær fra Catalonien, som er med til at give ginnen en udsøgt floral smag, med hint af citrus, krydret peber og udtalt enebær.

De seneste år har Gin Xoriguer opnået lidt af en kultstatus bland verdens gin entusiaster. Har du endnu ikke prøvet den, så er det helt sikkert et forsøg værd.

Nyd denne gin som X&T med din favorit Tonic, is og citronskive. Som garnish gerne en kvist rosmarin eller et par mynte blade.

Botanicals: 

Kun håndplukkede enebær fra Catalonien

Yderligere information

Vægt 0,13 kg
Størrelse 3,8 × 10,5 cm
Alkohol

38 %

Indhold

5 cl.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Xoriguer Gin Mahón 5 cl.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ANDRE HAR KØBT

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen