Gin

Filtrer efter pris

Viser 1–12 af 20 resultater

Pickering's Gin Gavepak "Triple Pack" 3 x 5 cl.

Kvalitetsgin med masser af smag

Gin, når det er bedst

Vi elsker gin og denne ædle drik har igennem årene været vores foretrukne spiritus. Hvorfor så ikke selv importere og dele med andre, hvad vi kan lide?

I dag importerer og distribuerer vi gin fra 4 udvalgte gin destillerier.
Hver leverandør er udvalgt efter simple kriterier: Kvalitet, smag og gin skal naturligvis være i top og til en pris, der afspejler produktets kvalitet.

Der skal være tale om craft distilleries med omhu for produktionsproces og råvarer. Og der må gerne være en god historie omkring produkt, destilleri og menneskerne bag.

Ejer(ne) skal være troværdige og behagelige at samarbejde med. Her sætter vi personlige relationer højt, hvor menneskelige og forretningsmæssige værdier tæller højere end forkromede brandplaner og forceret vækst.

Vi synes selv, at vi kan smage disse værdier i vores produkter.

Et godt gin mærke

Pickering’s gin

Pickering’s gin brygges i hjertet af Edinburgh, og er et meget eksklusivt gin-destilleri. Deres gin er alle sammen baseret på deres originale opskrift tilbage fra 1947, og er en meget populær samt eftertragtet gin grundet dets fyldige smag med en utrolig perfekt bitter-sød balancegang.

Leder du efter din perfekte gingave?

Så er du kommet det helt rette sted, da Pickeringøs gin er inbegrebet af en god gin og samtidig en god gave.

Er du samtidig ude efter en god gindrink, så se vores gin-opskrift her. Du kan se flere drinksbøger her.

 

Pickering's Gin "Limited Edition" Oak Aged Speyside 35 cl.

fakta omkring gin

Hvad er Gin krydret med?
Denne klare alkoholiske drik er altid tilsat med enebær for at være gin. Forskellige gins får sine unikke smagsvarianter ved brug af andre botanicals, såsom hyldeblomst, citron og lime og meget andet.
Enebær er derfor altid en del af destillationen, hvor andre botanicals kan være involveret for at fremme smagene og gøre den enkelte gin helt unik.
Vore gins er destilleret på en base af ren smagsneutral alkohol typisk lavet på korn. Sammen med enebær og eventuelle botanicals destilleres alkoholen en eller af flere omgange, indtil den ønskede kvalitet og smag er opnået. Base alkoholen kan også være destilleret på druer. Gin Xoriguer benytter således en ren alkohol lavet på druer, hvilket er med til at give denne gin en mere frugtig smag.
Gintyper

Der findes forskellige typer af gin: Gin, Dry gin og Extra dry gin 

Her i shoppen finder du disse gintyper:
 
London Dry Gin, bl.a. Pickering’s Red Top og Berliner Brandstifter (selvom de ynder at kalde den Berlin Dry) er farveløs gin, uden kunstige smagsstoffer og hvor smagsudtræk fra botanicals er naturlige.
 
Navy Strengths Gin er betegnelsen for gin med en alkoholprocent på 57% og derover. Se Pickering’s Navy Strength her i shoppen.
 
Fadlagret Gin kan måske betegnes som den ældste gintype, idet Gin oprindeligt blev opbevaret i træfade inden tapning og udskænkning. Ginnen tog farve alt efter fadtype og tid på lagring. Vores Pickering’s fadlagrede gin har typisk været lagret mellem 3-6 måneder for at give den rigtige balance mellem smag, farve og stil.
 
Slåen Gin er en ginlikør tilsat slåenbær og sukker. Vores Pickering’s Sloe Gin er lavet på et parti slåenbær overhældt med et blend Pickering’s Gin, hvorefter denne trækker i 6 måneder for at få farve og alle smagskomponenter med. Fantastisk alene eller med en isterning, men også rigtig god til cocktails.
Hvilken gin er bedst til drinks?

Hver gin er unik og har sin helt egen smag, og derfor er det også forskelligt alt efter hvilken gin du bruger til dine drinks. Vi selv hos VM Brands er vilde med Pickering’s, og du kan eventuelt få inspiration til en unik gindrink her.

Hvad koster gin?

Prisen på gin afhænger helt af kvalitet og størrelse. På shoppen kan du finde gins i mange forskellige smagsvarianter og prisklasser. Oftest vil du også kunne finde gin på tilbud, og vi forsøger at holde siden opdateret med nye populære gin, så du altid har en masse forskellige at vælge mellem.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen