Rom

Filtrer efter pris

Viser et enkelt resultat

Pickering's Gin Gavepak "Triple Pack" 3 x 5 cl.

Kom med på en smagsoplevelse

Med den gode rom

Vi er glade for rom. Med forskellige sødmegrader, alder og fylde har vi et fint sortiment af rom fra Costa Rica, Caribien (Barbados, Trinidad og Dominikanske Republik) og Brasilien. Nogle er bedst til cocktails og drinks, hvor andre bør nydes ren.

Du vil på siden kunne finde kvalitets rom og rom på tilbud – så det er bare med at gå på opdagelse og finde præcis den eller de rom, du kunne tænker dig at smage.

 

Hvad er rom og hvordan smager det?

Der findes både mørk og lys rom, og de fungere rigtig godt til forskellige drinks. Den mørke rom får sin mørke farve på grund af den lange lagring i trætønder. Den lyse rom lagres ikke og får derfor ingen farve.

Rom findes i mange forskellige smagsvarianter af krydderier og frugter. Denne type spiritus er lavet på sukker, og det er netop sukkerindholdet som er med til at give den populære runde og søde smagsoplevelse.

Du kan læse mere under hver eneste rom, ved at klikke på de forskellige produkter i vores rom sortiment, og hvis du har brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Et godt rom mærke

Ron Centanario Rom

En god rom må gerne være eksklusiv, og det må man sige at en rom som Ron Centanario er. Dette rommærke er blevet anderkendt over hele verden af nogle af de mest anderkendte eksperter, og har vundet over 62 internationale priser. Ron Centanario er en rom, som brygges på en håndværksmæssig metode. 

Glutenfri rom i høj kvalitet 

Ikke nok med at rom fra Ron Centanario er af høj kvalitet, så er deres rom også glutenfri. Så er du på udkig efter en rom, der giver en god smagsoplevelse, så er denne en værdig kandidat.

 

ron centenario

fakta omkring rom

Hvordan skal man drikke rom?

Du skænker oftest rom ved stuetemperatur, og serveres i små glas, typisk i tulipanformede glas.

Rom kan blandes op i drinks eller kan nydes ren. Drikker du det rent, vil du opleve at munden fyldes med god smag og god fylde. Når rommen blandes op med drinks, er den mest kendte rom og cola, hvor mange også skænker det i sin kaffe.

Hvad koster en god flaske rom?

Prisen varierer meget efter kvalitet, og kan derfor fås i forskellige prisklasser.

De forskellige rom som du finder på shoppen her, er udvalgt ud fra kvalitet og leverandør. Der er romflasker i forskellige størrelser, og kan fås helt ned fra 5 cl. til 70 cl. 

Hvilken rom er bedst til drinks?

Den rom du vælger at bruge til dine drinks, afhænger helt af, hvilken kvalitet og smag du ønsker at få frem. Samtidig handler det om, hvorvidt du skal bruge en mørk rom eller lys rom til din drink. 

Lys rom bruges til eksempelvis mojitos, og den mørke rom kan bruges til eksempelvis vores populære drink Remedy spiced rum lemonade

Hvordan bliver rom fremstillet?

Rom er en spiritus som er lavet på rørsukkersaft eller melasse fra vand og rørsukker. Når den alkoholiske drik fremstilles, så bliver det først gæret til 8-10 % alkohol, hvorefter det destilleres til 90 %. Det er nu klar til at blive lagret, og efter lagring bliver rommen fortyndet, så den har ca. 40-43 % alkohol.  

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen