Tilbud

J. W. Kelly Old Milford Bourbon 70 cl.

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

J.W. Kelly’s Old Milford Streight Bourbon Whiskey

J.W. Kelly Old Milford Streight Bourbon 47% er den første whiskey fra det genopståede bourbon Whiskey destilleri. Nøje udvalgt på et blend af 8 års, 6 års og 5 års lagrede bourbon fade. Officielt er det en 5 års lagret Streight Bourbon, men alene den naturlige mørke farve afslører et udvalgt blend fra ældre fade.

J.W. Kelly craft distillery benytter en gammel 3.000 gallon stor Pot Still som fremtoner de karakteristiske egenskaber fra mæsken bestående af 75% majs, 20% maltet rug og 5% byg. Med hele 20% maltet rug, som er noget udsædvanligt i Tennesee og Kentucky whiskeys, opnås en unik og noget mere krydret smag.

En virkelig fantastisk dejlig bourbon, som kan nydes ren, med en dråbe vand eller med en isterning.

 

Specifikationer

J.W. Kelly’s Old Milford Streight Bourbon Whiskey - BATCH no. 0001

Oprindeligt skabt af den irske emigrant James Watt Kelly, som slog sig ned i Chattanooga, Tennesee, og i 1866 etablerede det anerkendte J.W. Kelly Bourbon Distillery. Produktionen fortsatte indtil 1915 hvor forbudstiden satte en stopper for indtagelse af alkohol og derved produktion af J.W. Kelly. Mærket er nu genoplivet efter originale opskrifter med en af hans mest værdsatte bourbons; the Old Milford Straight Bourbon Whiskey.

J.W. Kelly Old Milford Straight Bourbon 47% er således den første whiskey fra det genopståede bourbon Whiskey destilleri. Nøje udvalgt på et blend af 5 års, 6 års og 8 års lagrede bourbon fade. Officielt er det en 5 års lagret Straight Bourbon, men alene den naturlige mørke farve afslører et udvalgt blend fra pænt ældre fade.

J.W. Kelly craft distillery benytter en 3.000 gallon stor Pot Still som fremtoner de karakteristiske egenskaber fra mæsken bestående af 75% majs, 20% maltet rug og 5% maltet byg. Med hele 20% maltet rug, som er noget usædvanligt i Tennesee og Kentucky whiskeys, opnås en unik og noget mere krydret smag, med fine peber noter. Efter destillering tappes spiritussen på nye egetræsfade, som lagrer minimum i 5 år.

I glasset opleves en meget flot mørk farve og i næsen krydrede noter af eg, hvid peber, vanilje, mynte og engelsk toffee. Det unikke blend fra de lagrede fade giver en dejlig afrundet smag af honning, bagværkskrydderier og muskatnød, samt kaffe og fin chokolade. Afslutningen afslører kanel, hvid peber samt brændt træ fra fadene.

En virkelig fantastisk dejlig bourbon, som kan nydes ren, med en dråbe vand eller med en isterning.

Vi var et af de første eksport lande, som fik fat i denne fine Bourbon mærket med Batch no. 0001. Det er lidt af en bedrift, vi er stolte over i dag.

70 cl. fl.,  47% alc. vol.

Yderligere information

Vægt 1,42 kg
Størrelse 8,8 × 28,6 cm
Alkohol

47%

Indhold

70 cl.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “J. W. Kelly Old Milford Bourbon 70 cl.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ANDRE HAR KØBT

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen