Akashi-Tai Shiraume Ginjo Umeshu 50 cl.
210,00 kr.
Akashi-Tai Ginjo Umeshu luksus blomme likør lavet ved at lagre blommer i fineste Akashi-Tai Ginjo sake. Efter 6 måneder fjernes frugten fra tankene hvorefter Shiraume Ginjo Umeshu lagrer i hele 18 måneder inden tapning på flaske.
14% alc. 50 cl. flaske
Specifikationer
Umeshu luksus blomme likør lavet ved at lagre blommer i fineste Akashi-Tai Ginjo sake. Efter 6 måneder fjernes frugten fra tankene hvorefter Shiraume Ginjo Umeshu lagrer i hele 18 måneder inden tapning på flaske.
Dejlig bouquet af tørret frugt, dadler, kirsebær og blomme. I munden opleves smag af blomme og sveske med snert af mandler. Forfriskende ren afslutning. I glasset står den mørk og cremet.
Dejlig som Aperitif, på is med soda og til cocktails. Passer til dessert såsom syltet frugt, abrikos kompot eller alene som dessert vin.
14% alc. 50 cl. flaske
Yderligere information
Vægt | 0,95 kg |
---|---|
Størrelse | 7,9 × 22,2 cm |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.