Akashi-Tai Shiraume Ginjo Umeshu 50 cl.

210,00 kr.

Akashi-Tai Ginjo Umeshu luksus blomme likør lavet ved at lagre blommer i fineste Akashi-Tai Ginjo sake. Efter 6 måneder fjernes frugten fra tankene hvorefter Shiraume Ginjo Umeshu lagrer i hele 18 måneder inden tapning på flaske.

14% alc. 50 cl. flaske

Specifikationer

Umeshu luksus blomme likør lavet ved at lagre blommer i fineste Akashi-Tai Ginjo sake. Efter 6 måneder fjernes frugten fra tankene hvorefter Shiraume Ginjo Umeshu lagrer i hele 18 måneder inden tapning på flaske.

Dejlig bouquet af tørret frugt, dadler, kirsebær og blomme. I munden opleves smag af blomme og sveske med snert af mandler. Forfriskende ren afslutning. I glasset står den mørk og cremet.

Dejlig som Aperitif, på is med soda og til cocktails. Passer til dessert såsom syltet frugt, abrikos kompot eller alene som dessert vin.

14% alc. 50 cl. flaske

Additional information

Weight 0,95 kg
Dimensions 7,9 × 22,2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Akashi-Tai Shiraume Ginjo Umeshu 50 cl.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen